aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροτάθηκε ο Μπουχαλάκης, ανοικτό παράθυρο για τον Μιχαήλ

Προτάθηκε ο Μπουχαλάκης, ανοικτό παράθυρο για τον Μιχαήλ

Ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Ανδρέας Μπουχαλάκης, προτάθηκε στην Ανόρθωση για να παραχωρηθεί ως δανεικός. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, μετά το «όχι» της Νέας Σαλαμίνας για την παραχώρηση του Νεόφυτου Μιχαήλ, η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να βρει άλλον τερματοφύλακα. Το πιο πιθανόν είναι ότι θα προσπαθήσει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της κοινοτικό κάτω των 21 ετών, ο οποίος θα γραφτεί στον Κατάλογο Β.

Ωστόσο, όπως μας ειπώθηκε χθες από τις τάξεις των κυανολεύκων, κρατούν ένα παράθυρο ανοικτό αναφορικά με τον Μιχαήλ. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιον που να πληροί τις προδιαγραφές, λένε ότι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να τον αποκτήσουν.

Επομένως, το θέμα πιθανόν να συζητηθεί σε κατοπινό στάδιο, πριν από την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, δηλαδή στις 31 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ