Πρόταση στον Ράγιος με όρο ανανέωσης, μείωση απολαβών και μπόνους

Το κεφάλαιο μισθοδοσία για το διάστημα της αναστολής του πρωταθλήματος έκλεισε για την Ανόρθωσης και στην ομάδα της Αμμοχώστου η προσοχή στράφηκε στο θέμα της ανανέωσης του Ρούβεν Ράγιος.  

Το συμβόλαιο του Ισπανού επιτελικού μέσου με την «Κυρία» ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να φτάσει το όριο συμμετοχών (25), ώστε ν’ ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Ανόρθωση κατέθεσε τη Δευτέρα (25/5) πρόταση ανανέωσης στον 34χρονο ποδοσφαιριστή, η οποία προνοεί συνεργασία για 1+1 χρόνια, με αυτόματη ανανέωση το Καλοκαίρι του 2021 εάν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Η πρόσφορά των κυανόλευκων προνοεί, επίσης, αισθητά μειωμένες απολαβές σε σχέση με το υφιστάμενο συμβόλαιο, αλλά σημαντικά μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων (κατάκτηση πρωταθλήματος και πρόκριση σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Θέλεις κίνητρο τίτλου; Δεν θα γίνουν μειώσεις»

Πλέον, η μπάλα είναι στα… πόδια του Ρούβεν Ράγιος και στο κατά πόσο θα αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης. Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα στον Ισπανό, όμως αναμένεται μέχρι το τέλος της βδομάδας να δώσει την απάντησή του.

ΜΕΣΩΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ