aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πρόταση €400.000 σε Κετσπάγια!»

«Πρόταση €400.000 σε Κετσπάγια!»

Επισήμως στην Πάφος FC διέψευσαν ή καλύτερα δεν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν προ ημερών περί πρότασης στον Τιμούρ Κετσπάγια. Στην παφιακή ομάδα δηλώνουν ότι έχουν προπονητή τον Στιβ Κωνσταντινίδη και δεν είναι η ώρα για συζήτηση σχετικά με τη νέα σεζόν.

Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός σε ερώτηση που δέχθηκε μετά τη νίκη της ομάδας του με 6-0 επί της Καρμιώτισσας πέταξε το μπαλάκι στους ιδιοκτήτες της Πάφος FC, τονίζοντας πως την απάντηση για το μέλλον του δεν μπορεί να τη δώσει ο ίδιος αλλά οι «κεφαλές» της ομάδας.

Τα περί κρούσης της Πάφου στον Τιμούρ Κετσπάγια «ταξίδεψαν» και στη Γεωργία με την ιστοσελίδα footballnews.ge να σημειώνει πως η προσφορά της Πάφος FC στον Γεωργιανό προπονητή φτάνει τις 400.000 ευρώ ετησίως! Ένα υπέρογκο ποσό πολύ υψηλότερο σε σχέση με τις υφιστάμενες του 53χρονου προπονητή στην Ανόρθωση, αλλά και κάθε άλλου προπονητή στην Κύπρο αυτή την στιγμή.

Το συμβόλαιο του Κετσπάγια με την «Κυρία» λήγει στο τέλος της σεζόν και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Ευγένιος Χαμπουλλάς στον Active (107,4 & 102,5) είναι κοινή επιθυμία όλων η ανανέωση της συνεργασίας του, οριοθετώντας τις εξελίξεις για το τέλος της σεζόν, αφού όλοι είναι επικεντρωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ