aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρόταση από Τουρκία (Τον θέλουν δανεικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση)

Πρόταση από Τουρκία (Τον θέλουν δανεικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση)

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στο Νίκο Μαρτίνες ότι δεν υπολογίζεται και να φέρει πρόταση για να πουληθεί. Στην Τουρκία για τον λόγο αυτόν ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Τον θέλουν δανεικό ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, το sport24.gr αναφέρει:

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Νίκο Μαρτίνες είχε προ ημερών ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και στον μάνατζερ του παίκτη καταστήθηκε σαφές να φέρει πρόταση και να πουληθεί.

Για τον 29χρονο παίκτη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από Τουρκία, για αυτό ο μάνατζέρ του βρίσκεται στην γειτονική χώρα, με σκοπό να βρεθεί η ομάδα που θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεδομένη είναι η θέληση της Ανόρθωσης να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, αλλά ως δανεικό, ενώ με το ίδιο καθεστώς θέλει να συνεργαστεί μαζί του το ΑΠΟΕΛ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαρτίνες έπαιξε σε 34 παιχνίδια με την Ανόρθωση, ενώ σημείωσε 2 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι μεταγραφή είχε πάρει στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Ο Μαρτίνες διεκδικεί συμβόλαιο περί τις 300.000 ευρώ ετησίως, οπότε θα είναι δύσκολο για ελληνική ομάδα να τον κάνει δικό της, αφού θα πρέπει να λάβει και ο Ολυμπιακός χρήματα για την πώλησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ