aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροσθαφαίρεση και αναμονή φορ

Προσθαφαίρεση και αναμονή φορ

Ένας στόπερ μέσα κι άλλος έξω στην προετοιμασία της Ανόρθωσης. Ο Μίλαν Σάβιτς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που είχε στις προπονήσεις επί κυπριακού εδάφους και προχθές έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την «Κυρία» στο φιλικό με την Μακάμπι Σιααραγίμ. Απουσίαζε όμως ο Αλμπέρτο Αγιλάρ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, από την επομένη του φιλικού με τον Άρη μέχρι και χθες, λόγω μικροτραυματισμού.

Αύριο (18:00, ώρα Κύπρου), στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Remes Sport and Spa Hotel η Ανόρθωση θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο και πάλι από το Ισραήλ: την ισχυρή Χάποελ Τελ Αβίβ.

Παράλληλα με την προετοιμασία, ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει την προσοχή του και στο μετεγγραφικό μέτωπο, με προτεραιότητα την ενίσχυση στην επίθεση. Εφτά από τους δέκα νεοαποκτηθέντες έχουν ισπανική παιδεία ή και θητεία. Οι έξι είναι συμπατριώτες του. Προφανής λοιπόν και η αγορά στην οποία κοιτάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ