aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρος την παραμονή και την αποφόρτιση

Προς την παραμονή και την αποφόρτιση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Χρήστος Πουλλαΐδης έχει αρχίσει ξανά το ψάξιμο για να βρει έναν εκτελεστικό πρόεδρο, στον οποίο θα δώσει τα κλειδιά του συλλόγου, φανερώνει πολλά. Ο μεγαλομέτοχος θέλει να σουλουπώσει την κατάσταση και να μην έχει τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες του.

Με την πρόσληψη ενός εκτελεστικού προέδρου, ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα αποφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό και δεν θα έχει την πίεση που έχει σήμερα, ούτε θα είναι υποχρεωμένος να «τρέχει» για την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα θα είναι στην ευθύνη του ατόμου που θα προσληφθεί.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα παραμείνει, εκτός απροόπτου, στα διοικητικά του σωματείου και φυσικά της εταιρείας, της οποίας είναι και ο μεγαλομέτοχος. Μάλιστα, υπάρχει πρόθεση να γίνει ανασχηματισμός και να μπουν νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις Γενικές Συνελεύσεις, τέλος Ιουνίου.

Στο θέμα του εκτελεστικού προέδρου, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης είχε επαφές με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, έδειξε κάποιο ενδιαφέρον για τη θέση και οι δύο πλευρές θα τα πουν ξανά. Ο Μιχαηλίδης θα απαντήσει οριστικά στην Ανόρθωση μέσα στις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, μιας και ο πρώην βουλευτής φέρεται να περιμένει να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα στο πολιτικό σκηνικό.

Οι διοικούντες την «Κυρία» έχουν μια μικρή λίστα με ονόματα, τα οποία πιθανόν να μπορούν να ανταποκριθούν στη θέση και τα αξιολογούν. Στη λίστα υπάρχουν και ονόματα εκτός Κύπρου. Λογικά το θέμα με τον εκτελεστικό πρόεδρο δεν αναμένεται να τραβήξει για πολύ. Στόχος είναι να βρεθεί σύντομα αυτός που θα αναλάβει, για να αρχίσει δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ