aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροανήγγειλε την αποχώρησή του

Προανήγγειλε την αποχώρησή του

Με δηλώσεις του στη CytaVision, ο Νεόφυτος Λάρκου, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην Ανόρθωση, ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από την «Κυρία».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Νομίζω απέδωσαν καλά και οι δυο ομάδες. Χαίρομαι που δώσαμε δείγματα σοβαρότητας με εννιά απουσίες. Κάποια παιδιά που έπαιξαν, αξίζουν και γι΄ αυτό έπαιξαν. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Χρίστο Μαραγκό που θα μείνει στο ποδόσφαιρο από όποιο πόστο θέλει. Θα τον τιμήσει και η Ανόρθωση».

Για τη χρονιά: «Για να πετύχεις στόχους, πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Στο διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα κάποια από αυτά δεν τα είχαμε».

Για το μέλλον του: «Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία σε αυτό το μικρό διάστημα. Εύχομαι του χρόνου να έχει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της. Η συνεργασία τελειώνει σήμερα, όμως αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ