aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου

Πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου

“Επιτακτική ανάγκη για επιθετική ενίσχυση, αναδύεται μέσα από τα δύο φιλικά της ομάδας”, όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net και προσθέτει:

“Τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη, όσο και σήμερα, οι επιθετικές προσπάθειες που εκδηλώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές μας ήταν λίγες, κάτι που πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όσο είναι νωρίς και η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

Μπορεί ο Ίσμα να είνα πιο λεπτός από ποτέ, ωστόσο αυτό δεν λύνει το επιθετικό πρόβλημα που προκύπτει. Ο Ράγιος χαραμίστηκε στα άκρα, μιας και δεν υπάρχουν εκεί ποδοσφαιριστές. Τα στατιστικά του Ρέινα, δεν φωνάζουν πως πρόκειται για σκόρερ, έτσι αναπόφευκτα η ομάδα μας έμεινε στο μηδέν.

Αν λάβουμε υπόψη, πως οι αντιπάλοι μας στα δύο φιλικά ήταν κατώτερης δυναμικότητας, τότε η ανάγκη για επιθετική ενίσχυση, είναι ακόμα πιο αναγκαία.

Θυμίζουμε, πως ήδη ο Αλμπέρτο Μπενίτο ψάχνει για ακραίο επιθετικό και ίσως κληθεί να ψάξει και για κεντρικό επιθετικό, στην περίπτωση που πωληθεί ο Ντλοβού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ