aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠράνιτς: «Θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια η Ομόνοια, κορυφαίος ο Μπεργκ»

Πράνιτς: «Θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια η Ομόνοια, κορυφαίος ο Μπεργκ»

Την πρόβλεψη πως η Ομόνοια θα κατακτήσει όχι μόνο το φετινό πρωτάθλημα αλλά θα κυριαρχήσει στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια έκανε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Κροάτης παλαίμαχος άσος της Ανόρθωσης και νυν προπονητής της Ομόνοιας Ψευδά χαρακτήρισε κορυφαίο προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ και ομάδα με πολλή ποιότητα το «τριφύλλι».

«Νομίζω ότι η Ομόνοια έχει πολλή ποιότητα και θα είναι η πρωταθλήτρια. Έχει τους καλύτερους παίκτες και τον κορυφαίο προπονητή. Είναι οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα κυριαρχήσει στην Κύπρο», σημείωσε αρχικά και ακολούθως δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες του Λοΐζου Λοΐζου. Πίστωσε τον Χένινγκ Μπεργκ και την Ομόνοια για την ανάδειξή του και την ίδια ώρα άφησε υπονοούμενο για το ότι δεν στηρίχθηκε στην Ανόρθωση ο πρώην συμπαίκτης του Μιχάλης Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο πίνακας των πιο κερδοφόρων πωλήσεων «κινδυνεύει»

«Μου αρέσει ως ο ποδοσφαιριστής ο Λοΐζου, είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Πήρε ευκαιρίες, αλλά τον στήριξε και η ομάδα. Ο κ. Μπεργκ αναγνώρισε το ταλέντο του και του έδωσε ευκαιρίες. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην Κύπρο. Θυμάμαι τον Μιχάλη Ιωάννου που ήμασταν μαζί στην Ανόρθωση. Κανείς δεν δούλεψε μαζί του για να αναδειχθεί το ταλέντο του. Όταν κάνει ένα λάθος και τον βγάζεις έξω δεν μπορεί να αναδειχθεί. Γι’ αυτό σας είπα για τον κ. Μπεργκ ότι είναι ένας καλός προπονητής και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες. Καλούς παίκτες και ταλέντα έχει και η ΑΕΛ, αλλά δεν έχει τόσο πολλά χρήματα όπως η Ομόνοια. Στην Ομόνοια δουλεύουν με όραμα, με πλάνο μέρα με τη μέρα και έρχονται τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ