aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πράνιτς για Παναθηναϊκό

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για την ανάγκη να στηριχτεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός, ενώ ανέφερε ότι οι καλύτερες στιγμές του με την πράσινη φανέλα ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου και η νίκη με 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη.

O Κροάτης πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα». Ο Πράνιτς θυμήθηκε τις ομορφότερες στιγμές του με το τριφύλλι στο στήθος, επισημαίνοντας πως η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014 και η νίκη με 0-3 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη είναι αυτά που θυμάται πιο έντονα από το πέρασμά του εδώ.

«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου», είπε.

Φυσικά, ο Πράνιτς σχολίασε και την οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως επιφανείς Παναθηναϊκοί και σπόνσορες θα πρέπει να συνδράμουν για να μην κινδυνεύσει ο σύλλογος: «Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ