aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης: «To “όχι” σε Ομόνοια για Κορέια και οι κακές γλώσσες για ΑΠΟΕΛ»

Πουρσαϊτίδης: «To “όχι” σε Ομόνοια για Κορέια και οι κακές γλώσσες για ΑΠΟΕΛ»

Πολλή συζήτηση έγινε πριν τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση, σε ό,τι αφορά στις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τη συμφωνία της «Κυρίας» με τους Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού. Υπήρξαν αντιδράσεις τότε, από πλευράς «ερυθρόλευκων» και «κυανόλευκων» τα στόματα ήταν ερμητικά κλειστά, όμως οι δύο παίκτες είχαν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήταν καλεσμένος στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου και ερωτηθείς εάν είχε ενημερωθεί για την μετακόμιση των δύο παικτών στην Ανόρθωση, είπε: «Επίσημα δεν είχαμε ενημερωθεί, δεν γνωρίζαμε κάτι. Όμως, εγώ το κατάλαβα αρκετό καιρό πριν όταν δεν ήθελαν να υπογράψουν ανανέωση. Ήθελαν να φύγουν, ήταν φανερό, διαφορετικά θα υπέγραφαν. Τον Κορέια τον κρατήσαμε παρά τη θέλησή του, τον ήθελε η Ομόνοια, ενώ το ίδιο διάστημα είχαμε πρόταση και για τον Ρομάν Γκολομπάρτ από το Ισραήλ. Αποφασίσαμε να πουλήσουμε έναν από τους δυο και έτσι επιλέξαμε την καλύτερη προσφορά και κρατήσαμε τον Κορέια με το ρίσκο να τον χάσουμε χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Κάποιες κακές γλώσσες τότε έλεγαν ότι δεν τον έδωσα στην Ομόνοια για να τον δώσω στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα κάποιοι άλλοι ότι θα τον έπαιρνα και μαζί μου (γέλια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ