aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης: «Το καλύτερο μας ημίχρονο, φαβορί για τίτλο η Ανόρθωση»

Πουρσαϊτίδης: «Το καλύτερο μας ημίχρονο, φαβορί για τίτλο η Ανόρθωση»

Ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας με την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός στάθηκε στην παρουσία την ομάδα του τονίζοντας πως το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο της φετινής περιόδου, ενώ… έσταξε μέλι για την Ανόρθωση, την οποία έχρισε φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ τον Τιμούρ για τα καλά του λόγια. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Στον αγώνα κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά. Πριν τον αγώνα αν μου λέγατε ότι θα περνάμε ένα βαθμό θα σας έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν είμαι. Σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες. Η Ανόρθωση με τις εμφανίσεις της, έδειξε ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ελπίζω το βαρωσιώτικο ντέρμπι να το δούμε κάποια στιγμή στο Βαρώσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ