aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης: «Θα έρθουν και οι ήττες, πρέπει να τις διαχειριστούμε»

Πουρσαϊτίδης: «Θα έρθουν και οι ήττες, πρέπει να τις διαχειριστούμε»

Απόλυτα ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την ήττα από την Ανόρθωση ο οποίος δήλωσε πως θα διαχειριστούν το εν λόγω αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κρατήσουμε μπάλα, μας έβαλε πίεση η Ανόρθωση. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, θεωρώ πως στο δεύτερο που αλλάξαμε κάποια πράγματα ήμασταν καλύτεροι. Δεν δημιουργήσαμε τη μεγάλη ευκαιρία, κλείσαμε τον αντίπαλο, όμως ήμασταν επικίνδυνη. Βάση ευκαιριών δικαιούται το τρίποντο η Ανόρθωση. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο, όχι από το δεύτερο. Παίζαμε με μια επικίνδυνη ομάδα, παρά τα προβλήματα της. Ήρθε το γκολ στο 90’ και έκρινε το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, αξίζουν συγχαρητήρια, θα έρθουν οι ήττες και τώρα πρέπει να την διαχειριστούμε. Έχουμε οικογενειακό κλίμα και δεν θα δυσκολευτούμε. Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο στην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ