aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης: «Συμφωνώ με τον Τιμούρ, αλλά...»

Πουρσαϊτίδης: «Συμφωνώ με τον Τιμούρ, αλλά…»

Απόλυτα ευχαριστημένος και περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση ο Σάββας Πουρσαϊτίδης (1-1).

Ο Ελλαδίτης τεχνικός στάθηκε στην παρουσία των ποδοσφαιριστών του και υπογράμμισε πως θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια στον επαναληπτικό αλλά και στήριξη από τον κόσμο ούτως ώστε η ομάδα του να καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να περάσει στους «4» του κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Διαφορετικό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε όμως το ίδιο πλάνο. Σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά πως πρέπει να ρισκάρουν πιο πολύ και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Κατάφεραν να φτιάξουν πολλές ευκαιρίες εδώ μέσα που είναι πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρώτη με διαφορά στο πρωτάθλημα. Απειλήσαμε και δεν απειληθήκαμε πολύ. Είμαστε τυχεροί για το δοκάρι της Ανόρθωσης αλλά και άτυχοι για τις φάσεις που χάσαμε. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια στον επαναληπτικό και βέβαια στήριξη από τον κόσμο μας. Έχουμε παιχνίδι τη Κυριακή και πρέπει να ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις».

Κληθείς να σχολιάσει τον αγώνα του επαναληπτικού και αν περιμένει κατάμεστο το «Αμμόχωστος» τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος όλοι όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν. Δεν ήμαστε σαν την Ανόρθωση ούτε σαν τις άλλες μεγάλες ομάδες που έχουν πλούσιο ρόστερ. Συμφωνώ με τον Τιμούρ γιατί η Ανόρθωση μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε εκτός και εντός αλλά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς και το έχουμε αποδείξει. Περιμένω τον κόσμο είμαι δύο χρόνια εκεί και δεν είδα ποτέ να γίνεται έδρα. Απλά τα πράγματα περιμένω τη στήριξη του κόσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ