aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης: «Φοβούνται την απόρριψη οι ομάδες»

Πουρσαϊτίδης: «Φοβούνται την απόρριψη οι ομάδες»

Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα αναζητά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα έπειτα από 2½ χρόνια. Ο τέως προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πρώην της Δόξας και της Αναγέννησης Δερύνειας, ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

Εκτός από το παρελθόν του ως παίκτης (στην Κύπρο) του Διγενή Μόρφου, του Εθνικού Άχνας, της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε επαφές με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η απάντησή του ήταν… απολαυστική.

«Εννοείτε να πάω στο Παραλίμνι για διακοπές; (γέλια). Όχι δεν έχω πρόταση από καμία ομάδα στην Κύπρο. Υπάρχουν ανεπίσημες κρούσεις, αλλά κανείς δεν έχει το θάρρος να πάρει τηλέφωνο. Για να είμαι ειλικρινής όταν λες (σ.σ. εννοεί τον εαυτό του) ότι θες να πας κάπου καλύτερα και σε πιο μεγάλη ομάδα από τη Νέα Σαλαμίνα, δυσκολεύονται οι άλλοι να σε πάρουν τηλέφωνο, φοβούνται ότι θα τους απορρίψεις. Όσον αφορά στο Παραλίμνι, είναι φίλος μου ο Γιώργος (σ.σ. ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος), ανταλλάσσουμε πολλές ιδέες, είναι έξυπνος παράγοντας και έχει δώσει πολλά λεφτά. Ξέρει ότι μπορώ να προπονήσω ομάδες με υψηλότερους στόχους και αυτό είναι προς τιμήν του, όμως δεν έχω πρόταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ