aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουλλαΐδης: «Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, “βάλε Χρίστο, φέρε Χρίστο”»

Πουλλαΐδης: «Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, “βάλε Χρίστο, φέρε Χρίστο”»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, παρέθεσε απόψε δείπνο σε δημοσιογράφους και έκανε σημαντικές δηλώσεις κατά την ομιλία του:

«Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είμαστε ομάδα οργανωμένη, ενωμένη, αυτό είναι το μήνυμα που έχω πάρει στις τελευταίες συναντήσεις που έχω κάνει και θα συνεχίσω τις συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης για να πετύχουμε κάτι καλό. Είμαστε ρομαντικοί; Ναι, είμαστε ρομαντικοί. Στα 66 και μετά δεν αλλάζεις. Αυτό που είμαστε, αυτό είμαστε. Είμαστε καθαροί και τους είπα χθες στο συμβούλιο, κοιτάξετε έχουμε βάλει τρεις πυλώνες και θα τους τηρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού. Διαφάνεια, επαγγελματικότητα, χρηστή διοίκηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου που να αμφισβητεί πόσο σωστά και τίμια δουλεύει η Ανόρθωση. Ναι, μπορεί να έχουμε τα λάθη μας. Ποιος δεν έχει λάθη; Λάθη έχουμε κάνει τόσα πολλά και πρώτος εγώ έρχομαι μπροστά σας να σας πω, ναι έχω κάνει λάθη πάρα πολλά. Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Διότι ήρθα στην Κύπρο και δεν ήξερα κανέναν. Είπαν μου πέντε πράματα και τα πίστεψα. Τι να κάνω; “Βάλε Χρίστο, φέρε. Ξαναβάλε, ξαναφέρε”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ