aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠού «κολλάει» του Μακρή (Τι ζητάει η Ανόρθωση)

Πού «κολλάει» του Μακρή (Τι ζητάει η Ανόρθωση)

Όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net, Ανόρθωση και Γουόλσολ΄φαίνεται να τα βρίσκουν σε ένα ποσό της τάξης των 200 και κάτι χιλιάδων για τη μετεγγραφή Ανδρέα Μακρή, με το θέμα να κολλάει στον τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Η πρόταση των Άγγλων, κάθε άλλο από αφήνει αδιάφορη την Ανόρθωση η οποία αντιπρότεινε στους Άγγλους, τι θέλει προκειμένου να παραχωρήσει τον Μακρή.

Για την ώρα, οι δύο ομάδες φαίνεται να τα βρίσκουν σε ένα ποσό της τάξης των 200 και κάτι χιλιάδων, με το θέμα να κολλάει στον τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων.

Επιπρόσθετα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, θα μπουν και οι γνωστές ρήτρες και μπόνους. Δηλαδή αν ο Μακρής συμπληρώσει ένα αριθμό συμμετοχών τότε η Ανόρθωση θα πάρει κάποια επιπλέον χρήματα, όπως επίσης αν η Γουόλσολ εξασφαλίσει την άνοδο της σε κατηγορία, τότε η Ανόρθωση πάλι θα καρπωθεί χρήματα.

Επίσης στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, θα μπει ρήτρα μεταπώλησης ενώ υπάρχει πρόθεση να μπει όρος, εάν και εφόσον επιστρέψει στην Κύπρο, η Ανόρθωση να έχει τον πρώτο λόγο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ