aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠότε θα ανακοινωθεί ο Μαργκάσα, τι ισχύει με Αρτυματά και οι επιθυμίες

Πότε θα ανακοινωθεί ο Μαργκάσα, τι ισχύει με Αρτυματά και οι επιθυμίες

Λεπτομέρειες σχετικά με την συμφωνία του Μαργκάσα με την Ανόρθωση παρέθεσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κυανόλευκους, έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ωστόσο η ανακοίνωση θα εκδοθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο λόγος είναι γιατί το Δ.Σ. της «Κυρίας» θα καταβάλει το ποσό της ρήτρας στους ερυθρόλευκους την 1η Ιουνίου το οποίο ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα δεδομένα με τον μέσο του ΑΠΟΕΛ, Κωστάκη Αρτυματά, δεν έχει διευθετηθεί ραντεβού μεταξύ των γαλαζοκιτρίνων και της Ανόρθωσης. Αυτό, αναμένεται πως θα συμβεί μέσα στο ερχόμενο σαββατοκύριακο. Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προκρίνει την περίπτωση των κυανόλευκων της Αμμοχώστου λόγω Κετσπάγια καθώς με τον Γεωργιανο κόουτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Αρτυματάς κατέγραψε αξιέπαινη πορεία.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος διεθνής βρίσκεται και στην λίστα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Όσον αφορά την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ, το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε όποια ομάδα δώσει τα περισσότερα χρήματα και θα αποπληρώσει το ποσό της μετεγγραφής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ