aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠώς σχολίασε ο Σκαπούλλης τα πέναλτι και τις 4 κόκκινες που δεν δόθηκαν

Πώς σχολίασε ο Σκαπούλλης τα πέναλτι και τις 4 κόκκινες που δεν δόθηκαν

Πολλά και σοβαρά ήταν τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο παρατηρητής διαιτησίας και αναλυτής φάσεων στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ2 ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής και επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

ΑΠΟΕΛ-Πάφος FC

32’ Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν συμπεριφέρθηκε με κόσμιο τρόπο. Δεν ξέρουμε τι έγινε εκεί. Αλλά απ’ ότι είδα και με τον διαιτητή, και με τον τέταρτο διαιτητή και με τον αντίπαλο προπονητή είχε λογομαχίες. Και ο αντίπαλος προπονητής θα έπρεπε να τιμωρηθεί.

45’ Χέρι του Φόλμπρεχτ εκτός περιοχής δεν καταλογίστηκε. Δεν δίνεις πλεονέκτημα για φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής.

45’ Προκλητικός ο επιπρόσθετος χρόνος μόλις ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο.

46’ Ο Τάαμαρι προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι. Τον αγγίζει ο παίκτης της Πάφου, αλλά δεν υπήρχε παράβαση.

59’ Φάουλ του Καρώ στον Τάαμαρι στη μεσαία γραμμή. Σωστό το φάουλ, δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

64’ Το πέναλτι ορθά δόθηκε. Έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη ο Χολτ. Υπήρξε περίπτωση fair play προηγουμένως που δεν τηρήθηκε. Ο Καρώ είχε κάρτα και έπρεπε να αποβληθεί. Αντιαθλητική συμπεριφορά είχε και ο Τάαμαρι και έπρεπε να τιμωρηθεί κι αυτός με κίτρινη. Ήταν τόσοι παίκτες στην σύρραξη και δεν τιμωρήθηκε κανένας. Υπάρχει κανονισμός που λέει ότι σε σύρραξη πρέπει να τιμωρείς τουλάχιστον με κίτρινη από έναν παίκτη.

Ανόρθωση-Απόλλων

23’ Δεν πείστηκε ο διαιτητής ότι το άγγιγμα του Σίλντενφελντ στον Σελάγια ήταν ικανό να τον ανατρέψει. Εμείς σε αυτές τις φάσεις πιστώνουμε τους διαιτητές. Αν το έδινε θα τον πιστώναμε και πάλι. Αν το έδινε θα λέγαμε πάλι, καλά έκανες.

38’ Ορθή η κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Βίκτορ για φάουλ στον Χάμπο Κυριάκου.

69’ Έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ο Χάμπος Κυριάκου για φάουλ στον Στεφανέλλι.

71’ Χέρι του Παναγιώτη Αρτυματά που είδα τον κίνδυνο με δύο παίκτες του Απόλλωνα να παραμονεύουν. Έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη.

Ερμής-Ομόνοια

58’ Zήτησε πέναλτι ο Ερμής, δεν ξεκαθαρίζει η επαναληπτική προβολή

59’ Φάουλ στον Ζίβετς που δεν υποδείχθηκε

59’ Καθαρό φάουλ του Πρετσέ στον Μπούλα εκτός περιοχής που δεν καταλογίστηκε και ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Θα μπορούσε ακόμα και να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ