aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠώς έχει το θέμα με τον Οικονομίδη

Πώς έχει το θέμα με τον Οικονομίδη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Οικονομίδη (φωτό), αλλά θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Ο Κύπριος διεθνής προσεγγίστηκε από τους παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου και δεν αδιαφόρησε από το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σύμφωνα με τους κυανόλευκους, παρουσιάζεται θετικός, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους πράσινους, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Η Ανόρθωση έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Οικονομίδη εδώ και αρκετές μέρες, γνωρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά της Ομόνοιας για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους και δεν λέει «όχι» σε μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται το «Goal», έγινε και συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή με διοικητικά στελέχη του συλλόγου της Αμμοχώστου. Όπως διαφάνηκε η Ανόρθωση δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει για να αποκτήσει τον Οικονομίδη, που διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια για ακόμη ένα χρόνο.

Για να υλοποιηθεί η μετεγγραφή θα πρέπει ο 26χρονος μέσος, εφόσον επιθυμεί αποχώρησή του, να εξεύρει τρόπο και να τερματίσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια. Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για μετεγγραφή του, είτε στην Ανόρθωση είτε σε άλλη ομάδα. Από πλευράς πρασίνων υπάρχει άγνοια για το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Οικονομίδη.

Άλλωστε, πρόθεση του συλλόγου της Λευκωσίας ήταν και είναι η διατήρηση του Οικονομίδη στο ρόστερ της ομάδας και πέρα από το καλοκαίρι του 2017. Κάτι, άλλωστε, που εκφράστηκε μέσω της πρότασης για επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ