aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠοντάρουν στον Καρλίτος, επιβεβλημένη η περαιτέρω ενδυνάμωση στην Ανόρθωση

Ποντάρουν στον Καρλίτος, επιβεβλημένη η περαιτέρω ενδυνάμωση στην Ανόρθωση

Στην Ανόρθωση είναι αισιόδοξοι ότι με την προσθήκη του Μιγκέλ Καρλίτος, αποκτήθηκε ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλά. Επίσης, βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία μιας και στα 23 του χρόνια έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο.

Πάντως, το γεγονός ότι αποκτήθηκε ο Καλό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση στα «φτερά». Ο Αλμπέρτο Μπενίτο κάνεις σκέψεις για μια ακόμη μετεγγραφή στη συγκεκριμένη θέση, μιας και η ομάδα έχει εκεί κάποιες ελλείψεις.

Όσον αφορά τη θέση στην κορυφή της επίθεσης είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει το εύκολο γκολ. Η πώληση του Ντίνο Ντλοβού είναι επιβεβλημένη πλέον και στην ομάδα της Αμμοχώστου κάνουν ότι μπορούν για να του βρουν ομάδα και να αποχωρήσει.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση όμως στα γραφεία της ομάδας, τότε ο παίκτης ουσιαστικά παραμένει μέχρι νεοτέρας. Καταληκτικά να αναφέρουμε πως πιθανή πώληση και του Ανδρέα Μακρή για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γουόλσολ, θα ανοίξει την πόρτα για αντικατάσταση του με άλλη μία προσθήκη στη γραμμή κρούσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ