aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ κοντά στην επιστροφή ο Παντελή!

Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Παντελή!

Ολοκληρώθηκε η σημερινή γενική συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης και τα δεδομένα έχουν ως εξής.

Μοναδικός ενδιαφερόμενος για τη διάδοχη κατάσταση στην εταιρεία είναι ο Ανδρέας Παντελή, ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση του σωματείου, το οποίο έδωσε έγκριση στη διοίκηση για να αρχίσει άμεσα επαφές μαζί του.

Αφενός διότι η πρόταση του πρώην προέδρου, όπως αναγνώστηκε, κρίθηκε από τα μέλη ως ελλιπής. Αφετέρου για να παρουσιαστεί ολοκληρωμένη η πρόταση του Ανδρέα Παντελή ενώπιον νέας γενικής συνέλευσης του σωματείου που ορίστηκε να γίνει την προσεχή Τρίτη (18:00). Εάν η πρόταση εγκριθεί, τότε ο Ανδρέας Παντελή θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας, η γενική συνέλευση της οποίας έχει μετατεθεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Μετά το πέρας της συνέλευσης, συνεδρίασε η διοίκηση του σωματείου για να αποφασιστεί, ποια άτομα θα κάνουν τις επαφές με τον Ανδρέα Παντελή. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη ανακοίνωσε εκ μέρους της διοίκησής του: «Οφείλουμε να υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας, εκτός κι αν μας πείτε να προχωρήσουμε μέχρι να βρεθεί λύση». Τα μέλη της συνέλευσης δεν αποδέχτηκαν την παραίτησή τους.

Στη συνέλευση επισημοποιήθηκε η μεταβίβαση του 21% των μετοχών του Χρίστου Πουλλαΐδη, που καθιστούν το σωματείο μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Διευκρινίστηκε επίσης ότι ο Θέμης Βιολάρης δεν έχει καταθέσει πρόταση, ούτε κανείς άλλος πέραν του Ανδρέα Παντελή, ο οποίος απουσίαζε από τη χθεσινή συνέλευση.

«Ο Ανδρέας Παντελή είναι εγγεγραμμένο ανενεργό μέλος και έχει πληρώσει τις συνδρομές του οπότε δικαιούται να είναι μέλος του σωματείου», είπε ο Χαράλαμπος Μανώλη. Ακολούθησε τοποθέτηση από εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Ανόρθωσης: «Απαιτήσαμε η διαχείριση να γίνεται από το σωματείο και το πετύχαμε. Θέλουμε τη Δευτέρα να υπάρχει κάποιος να αναλάβει και θα τον στηρίξουμε. Η κατάσταση είναι τραγική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ