aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠολύ Ανόρθωση... για να πεθάνει! (video & pics)

Πολύ Ανόρθωση… για να πεθάνει! (video & pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την Ανόρθωση μην τη ξεγράφεις! Την Ανόρθωση! Η «Κυρία» αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι και έφυγε με βαθμό από το Τσίρειο, ισοφαρίζοντας τον Απόλλωνα στο 89ο λεπτό με τον Καμπρέρα.

Αξιοποίησε έτσι την πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και υποχρέωσε τους κυανόλευκους σε νέα ισοπαλία και στο  -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα, η νέα απώλεια βαθμών έφερε και τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Απόλλωνα, αφού η γενική παρουσία της ομάδας του δεν ήταν η αναμενόμενη και παρά το προβάδισμα που πήρε με τον Παπουλή στο 27ο λεπτό, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί σωστά και μοιραία έφυγε από το γήπεδο με ένα βαθμό αντί τρεις.

Έτσι, η Ανόρθωση έδειξε πως έχει ακόμη σφυγμό και παρά τη μεγάλη απόσταση από την πρώτη εξάδα δικαιούται να ελπίζει, ενώ ο Απόλλων έμεινε ξανά μακριά από τη μάχη του τίτλου.

Τα νέα πρόσωπα και ο τραυματίας του Γκιέ Γκιέ

Με δύο αλλαγές παρατάχθηκε η Ανόρθωση σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Καρμιώτισσα, αφού οι Πελέ και Κυριάκου έμειναν εκτός αρχικής ενδεκάδας, με τους Κολούνγκα και Γκονσάλβες να επιλέγονται από την αρχή.

Από πλευράς των γηπεδούχων, η μοναδική αλλαγή ήταν αυτή του Αγγελή, που έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στην τελευταία προπόνηση στον αστράγαλο. Επανήλθε στο κέντρο της άμυνας ο Ρομπέρζ και ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο ο Γκόμες. Ο Γκιέ Γκιέ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, σε φάση με τον Καλντερόν. Αλλαγή έγινε (την παραμονή του αγώνα) και με τον α’ βοηθό διαιτητή, καθώς τον Δώρο Τούρο αντικατέστησε ο Ανδρέας Ανδρέου.

Ακολουθεί το βίντεο, το φωτορεπορτάζ, η ταυτότητα και το live του ντέρμπι

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Λόπες, Ρομπέρζ (75′ Σαρδινέρο), Βινίσιους, Γκόμες, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής, Μπεντόγια (68′ Κυριάκου), Μάγκλιτσα, Γκιέ Γκιέ (56′ Πέδρο).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού (83′ Ρίος), Σάντος, Βίκτορ, Καλδερόν, Ράγιος, Καρλίτος (67′ Πελέ), Γκονσάλβες, Κολούνγκα (62′ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Παπουλής 27′ / Καμπρέρα 89′

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Γκιέ Γκιέ / Σιβού, Γκάμπριελ, Σάντος (4η)

Αποβολές:

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Νεοφύτου Νεόφυτος

Παρατηρητής: Λοΐζου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ