aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠοιος Αρούς; Η σύζυγός του γκρεμίζει... κερκίδες! (pics)

Ποιος Αρούς; Η σύζυγός του γκρεμίζει… κερκίδες! (pics)

«Έννοια, έννοια, έννοια, έννοια μου καραμελένια μου», τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος. Αλλά όπου «καραμελένια μου», ο νεοαποκτηθείς κίπερ της Ανόρθωσης Αριέλ Αρούς, κανονικά πρέπει να βάζει «ζαφειρένια μου», γι’ αυτά τα μαγικά μάτια που έχει η σύντροφός του Λι Μάι Γιόσα.

Και μην εκπλαγείτε αν ο Αρούς και η σύντροφός του γνωρίζουν το τραγούδι του Ρόκκου, διότι η στήλη είναι καλά πληροφορημένη πως το ζευγάρι έχει στις προτιμήσεις του την ελληνική μουσική. Μπαίνουμε στο ψητό… Ο Ισραηλινός κίπερ είναι… φρεσκοπαντρεμένος με την καρακουκλάρα Λι Μάι (διαβάστε εδώ), ενώ το κορίτσι το αρραβωνιάστηκε στο Ιμεροβίλγι της Σαντορίνης ο Αρούς.

Η εντυπωσιακή Λι Μάι Γιόσα, η οποία είναι επιτυχημένο μοντέλο γνωστό σε πολλές και μεγάλες χώρες της Ευρώπης, θα τραβήξει όλα τα ανδρικά βλέμματα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και χαριτολογώντας, αυτή είναι που θεωρείται… μετεγγραφάρα, όχι ο Αρούς.

Προτού δείτε την γκαλερί που ακολουθεί, δείτε ΕΔΩ τις εντυππωσιακές φωτογραφίες του ζευγαριού στο Ιμεροβίλγι, από τον Έλληνα φωτογράφο Μίλτο Καραϊσκάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ