aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠοδαρικό με «καθαρές» νίκες

Ποδαρικό με «καθαρές» νίκες

Μεγάλα παιχνίδια επεφύλασσε η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.

Ο πρωτοπόρος Green Air Παφιακός, ο οποίος ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Αφροδίτη» πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του αφού επικράτησε του φιλότιμου Παραλιμνίου με 3-0 σετ (25-16, 25-20, 25-13). Με τη νίκη αυτή οι «μπλε» προηγούνται στη βαθμολογία με 20 βαθμούς. Οι «βυσσινί» δέχθηκαν την 8η σερί ήττα και παραμένουν στον βυθό.

Παραλίμνι (Ζ. Λούκοβιτς): Λ. Λούκοβιτς, Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου, Μιχαήλ, Στογιάκοφ, Σπαρτιάτης.

Παφιακός (Μ. Γκρέσιτς): Ν. Κωνσταντινίδης, Ανδρέου, Ασπιώτης, Ανθής, Γ. Χρυσοστόμου, Σωκράτους.

Εμφαντική πρεμιέρα στο 2017 έκανε η Ανόρθωση κερδίζοντας την Αναγέννηση Δερύνειας στο «Θεμιστόκλειο» με 3-0 σετ (25-12,25-16, 26-24). Η «Κυρία» μείωσε την απόσταση από τον αντίπαλό της στον βαθμό (14 έναντι 13), ενώ την ίδια ώρα οι πράσινοι έχασαν την επαφή τους με την κορυφή (-6).

Ανόρθωση (Αντ. Παπαδόπουλος): Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς, Παπαϊωάννου – Λίμπερο: Αυγ. Σαββίδης. – Αλλαγές: Κοντός, Παναγιωτίδης.

Αναγέννηση Δερύνειας (Γ. Μέλκας): Πέτρου, Ττόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας – Λίμπερο: Χομαγιούν. -Αλλαγές: Σωτηρίου, Ελευθερίου.

Μια συγκλονιστική «Καπάτσος» Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Ομόνοια με 3-1 σετ (25-19, 22-25, 25-23, 25-15) και την έπιασε στην 3η θέση με 13 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν απ’ εκεί που έμειναν στο τέλος του 2016 και τη νίκη τους επί της Αναγέννησης Δερύνειας. Αντίθετα, το «τριφύλλι» προβλημάτισε και δέχθηκε την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Νέα Σαλαμίνα (Α. Κωνσταντίνου): Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου –Λίμπερο: Βαρνάβα.

Ομόνοια (Σ. Σάββα): Ροντρίγκο, Σωτ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ (25-21, 20-25, 25-23, 25-15). Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεπέρασαν τον αντίπαλό τους (σ.σ. βρίσκονται στην 6η θέση) και προσβλέπουν στην τετράδα.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Φιλίποφ): Γοδόι, Βέερντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Αβερκίου.

ΑΕ Καραβά (Nτ. Λέτσιεφ): Ράμα, Σάντζεθ, Λιοτατής, Γκρεγκούριεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου –Λίμπερο: Αχιλλέως. – Αλλαγές: Kοσιάρης, Χατζηδαμιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ