aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠλησιάζει το όφελος των 200.000 ευρώ για την Ανόρθωση

Πλησιάζει το όφελος των 200.000 ευρώ για την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Γκιόργκι Αμπουρτζάνια από τη Σεβίλλη. Ο Γεωργιανός μέσος, εκτιμάται ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας και θα τελειώσει οριστικά το μίνι σίριαλ.

Η μετεγγραφή του «Άμπου» από την Ταραγόνα στη Σεβίλλη θα φέρει και ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της Ανόρθωσης. Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% από το συνολικό ποσό της μετεγγραφής.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα δαπανήσει η Σεβίλλη για τον ποδοσφαιριστή, εκτιμάται ότι η Ανόρθωση θα βάλει στο ταμείο της περίπου 200.000 ευρώ. Ένα πολύ καλό ποσό που θα της δώσει ανάσες.

Από βδομάδας λοιπόν ο Αμπουρτζάνια κάνει άλλο ένα βήμα στην καριέρα του και φέρνει χρήμα στους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 σε νεαρή ηλικία και τη σεζόν 2014-15 τον ανέδειξαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ