aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πλήρως δικαιωμένοι για τις διοικητικές εξελίξεις»

«Πλήρως δικαιωμένοι για τις διοικητικές εξελίξεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, μέσω της οποίας κάνει αναφορά στις διοικητικές εξελίξεις στην Ανόρθωση καθώς και στους αγώνες τις ομάδας τους σε όλα τα κλιμάκια και σπορ.

Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου επικοινωνεί ξανά με τον μεγάλο και τεράστιο κόσμο της ομάδας. Νιώθουμε πλήρως δικαιωμένοι για την όποια κατάληξη είχαν τα διοικητικά αν αναλογιστούμε τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Σωματείο μας.

Μετά από πολλές ενέργειες, συναντήσεις, διαμαρτυρίες αλλά πάνω απ’ όλα με πλήρη σοβαρότητα καταφέραμε δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον την επιστροφή και έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Σωματείο και στα μέλη του, και δεύτερον την εξεύρεση διοικητικής λύσης που θα μπορεί να ανακάμψει την εικόνα της ομάδας και θα την βοηθήσει να επανέλθουμε εκεί που ανήκουμε. Δεν θα σταθούμε σε άτομα και σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά εστιάζουμε στον τρόπο και την ομαλή λειτουργία.

Είναι εδώ όμως που σημαντικό ρόλο θα παίξουμε οι υπόλοιποι. Αν δεν αγκαλιάσουμε την προσπάθεια και αν κάποιοι πάρουν τα θέματα σε προσωπικό επίπεδο, τότε είμαστε καταδικασμένοι να αποτύχουμε. Αυτοί που επιλέχθηκαν ας δουλέψουν σκληρά αλλά και οι τέως ας τους αφήσουν, δίνοντας στο Σωματείο τις κατάλληλες βοήθειες. Χωρίς κανείς να υποσκάπτει, χωρίς κανείς να κινείται ύπουλα. Η ιστορία ας μας διδάξει πλέον.

Εμείς σαν κόσμος πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα από την μια μέρα στην άλλη. Με σκληρή δουλειά θα επαναφέρουμε τον Φοίνικα στην κορυφή. Περισσότερο θα αναφερθούμε στους απόντες παρά στους παρόντες. Οι παρόντες ήταν εκεί και στα χειρότερα. Θα πρέπει να σεβαστούμε και να προστατέψουμε τους πάντες στο οικοδόμημα μας και να τους δώσουμε την κατάλληλη ώθηση για ανασύνταξη. Δίχως μουρμούρα και σενάρια για το μέλλον, αν θα έρθει ο Α ή αν θα φύγει ο Β. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στον προπονητή ο οποίος παρότι μπορούσε να μας αποχαιρετήσει από καιρό, δεν το έχει κάνει και αυτό είναι προς τιμή του. Ας τον σεβαστούμε και εμείς.

Δεν λυγίσαμε ποτέ παρ´ όλες τις δυσκολίες, και σταθήκαμε αντάξιοι στην βαρύτητα του ονόματος που κουβαλάμε. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη μας για την πίστη που επιδεικνύουν σε κάθε αφορμή. Αποδείξαμε και έμπρακτα πλέον ότι δεν είμαστε εκεί για τίτλους και διακρίσεις μόνο, άσχετο αν είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος κάθε Ανορθωσιάτη. Είμαστε εκεί για τις ιδέες που πρεσβεύει η Ανόρθωσις μας, για την κατεχόμενη πόλη μας που τόσο λαχταρούμε. Είμαστε εκεί γιατί γουστάρουμε, χωρίς ταμπέλες και δίχως συμβιβασμούς με κανέναν. Ο δρόμος και ο αγώνας όμως είναι μακρύς.

Έχουμε απέναντι μας μεγάλες προκλήσεις. Πρώτα πρώτα να κάνουμε ξανά το “Αντώνης Παπαδόπουλος” αυτό που ξέρουμε όλοι μας και όλοι τους. Απόρθητο, ανίκητο και αφιλόξενο για όποιον έρθει. Να το γεμίζουμε ξανά από άκρη σε άκρη και οι αντίπαλοι να τρέμουν μόνο στην ιδέα. Αυτό ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια. Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλο τον κόσμο σε μεγάλη πορεία η οποία θα αναχωρήσει από τον “Πισσαρίδη” στις 16:00. Θέλουμε τους πάντες εκεί. Η ώρα 15:45 αναχωρούμε από τον σύνδεσμο μας.

Αύριο παρασκευή η ομάδα πετόσφαιρας δίνει σημαντικό αγώνα στης 20:00 πάλι απέναντι στην Ομόνοια και εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα προς την νίκη. Θα είναι ένα μικρό ζέσταμα για το καμίνι που θα ακολουθήσει το Σάββατο.

Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα κλιμάκια για τα μέλη μας.

Είμαστε ακόμα εδώ μετά από τόσα και τόσα που περάσαμε – δεν ησυχάσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ