aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠληρώνει και παίρνει τον Λαΐφη!

Πληρώνει και παίρνει τον Λαΐφη!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κύπριου στόπερ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για δύο σεζόν από τον Ολυμπιακό έχει καταγράψει 26 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν με τη Σταντάρ Λιέγης αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του βελγικού συλλόγου.

Η διοίκηση των «rouches» διαρρέει πως η ρήτρα αγοράς του 23χρονου σέντερ μπακ φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ωστόσο πολύ μικρό αναφορικά με την αξία του ποδοσφαιριστή.

Σε πρώτη φάση η Σταντάρ Λιέγης προτίθεται να κάνει χρήση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό που θέλει τον Λαΐφη να παραμένει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας ως δανεικός και παράλληλα θα επιχειρήσει να βρει την απαραίτητη φόρμουλα προκειμένου να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του, αν και το ποσό που απαιτείται είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με όσα ισχυρίζονται οι Βέλγοι!

https://goal.philenews.com/sta-35-ekatommyria-i-chrimatistiriaki-axia-tou-la%CE%90fi-simantikes-plirofories/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ