aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πληρώνει 650.000 ευρώ και παίρνει Άλεφ»

«Πληρώνει 650.000 ευρώ και παίρνει Άλεφ»

Στην Μπράγκα επέστρεψε ο Άλεφ ντος Σάντος μετά τον τερματισμό του δανεισμού του στον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν αναμένεται να πάρει θέση στην ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία άρχισε ήδη τις συζητήσεις με την Βίντι, ομάδα η οποία έβαλε στο στόχαστρο τον τεώς ποδοσφαιριστή των γαλαζοκιτρίνων.

Όπως τονίζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «csakfoci.hu», η Μπράγκα κοστολογεί τον Άλεφ κοντά στις 650.000 ευρώ, με την ομάδα της Ουγγαρίας να προχωρά της διαδικασίας ώστε να εντάξει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ. Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο και «τελειωμένη» μετεγγραφή, ωστόσο καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άλεφ βρέθηκε και στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, καθώς ο Κετσπάγια άναψε το πράσινο φως για συζητήσεις, ωστόσο αποδείχθηκε «τσουχτερή» περίπτωση γι’ αυτό και διαγράφηκε από την λίστα του Γεωργιανού τεχνικού της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ