aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠλήρης επιβεβαίωση! (ανακοίνωση)

Πλήρης επιβεβαίωση! (ανακοίνωση)

Πλήρης επιβεβαίωση του προηγούμενου ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρίος Ρέινα (αριστερά στη φωτό) για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Περίπου 25 λεπτά αργότερα η διοίκηση των κυανολεύκων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ-χαφ. Ο ποδοσφαιριστής έστειλε υπογεγραμμένο το μονοετές συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της «Κυρίας».

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη μονοετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρίος Ρέινα. Ο 26χρονος Ισπανός, διεθνής με την U-20 της χώρας του, είναι αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σεβίλης, απ’ όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια θήτευσε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είχε γεμάτες σεζόν σε ομάδες της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.

Τη σεζόν 2013-14 ο Ρίος αγωνίστηκε στην Μιράνδες με τα χρώματα της οποίας είχε 31 συμμετοχές, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Λαγκοστέρα έχοντας 56 συμμετοχές και δυο τέρματα. Μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ και αριστερό χαφ και αυτό είναι σίγουρα κάτι σημαντικό για τον Πούτσε, καθώς θέλει να έχει στο ρόστερ του παίκτες πραγματικούς πολυθεσίτες.

Ο Ρίος αναμένεται στην Κύπρο αύριο το βράδυ και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την Πέμπτη. Το γεγονός ότι είναι στα 26 του χρόνια και έχει γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό για την Ανόρθωση. Ο Μπενίτο θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Αμμοχώστου και μάλιστα πιστεύεται ότι είναι σε θέση να ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε διάφορα συστήματα, ακόμη και με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ