aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πλακώθηκαν Λάζαρος – Κάναντι, απίστευτες βρισιές»

«Πλακώθηκαν Λάζαρος – Κάναντι, απίστευτες βρισιές»

Άγριο καυγά με τον προπονητή του Νταμίρ Κάναντι είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όπως αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr o Ελλαδίτης που αποτέλεσε μετεγγραφικό στόχο της Ανόρθωση ήταν μόνιμα εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια, καθώς ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Νταμίρ Κάναντι την γλίτωσε μια (στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με το γκόλ του Χριστοδουλόπουλου) την γλίτωσε δεύτερη (στο ματς με την Λαμία, που κέρδισε στο φινάλε και παρόλα αυτά είχε κάνει έξαλλο τον Σπανό), η τρίτη αποδείχτηκε και…φαμακερή! Ο αποκλεισμός απο τον ΠΑΣ, με τον Ατρόμητο να δέχεται 3 γκολ μέσα σε 13′ έφερε την επομένη και την απολυσή του (διαβάστε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του)!

Η δεύτερη θητεία του βέβαια στον Ατρόμητο και καμία σχέση δεν είχε με την πρώτη (μια 2ετία ίσως η καλύτερη στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, με την σφραγίδα του Αυστριακού κόουτς) αλλά και επεφύλασσε ένα μάλλον επεισοδιακό ξαφνικό φινάλε. Ουσιαστικά ο Κάναντι, που στο Περιστέρι έλεγαν πως κάτι είχε αλλάξει στον τωρινό και δεν είχε καμία σχέση συμπεριφορικά με τον Νταμίρ που ήξεραν, πλήρωσε τις ουκ ολίγες συγκρούσεις που είχε απο την αρχή της σεζόν με τους περισσότερους βασικούς παίκτες της ομάδας αλλά και τις…τρελές εμμονές του.

Μπουσούλαζιτς και Ρισβάνης οδηγήθηκαν στην έξοδο και βρήκαν νέο σταθμό στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Ο πρώτος σκόρερ Μανούσος και ο σταρ Λάζαρος “στοχοποιήθηκαν” τον τελευταίο 1,5 μήνα απο τον Κάναντι, σε βαθμό που στα τρία τελευταία παιχνίδια τους πέταξε κυριολεκτικά εκτός ομάδας. Και ο ποιοτικός Μουνίθ, μια απο τις ελάχιστες καλοκαιρινες μεταγραφές που δεν ήταν του Αυστριακού αλλά του Γιάννη Αγγελόπουλου, χρειαστηκε να γίνουν διάφορα για να βρει την θέση που του άξιζε στην 11άδα. Όσον αφορά στον “γέρο” – Ούμπιντες, σημαία αυτής της ομάδας, κάποια στιγμή πήγε να τον “τελειώσει” αλλά με την παρέμβαση των οργανωμένων των επανέφερε…

Γενικά ο Κάναντι της δεύτερης θητείας του στον Ατρόμητο είχε πολλά τέτοια… σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις του με τους παίκτες και όχι μόνο. Επίσης αδικαιολόγητες… εκρήξεις. Κάποια στιγμή είχε γίνει έξαλλος και έκανε παράπονα στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για την σκληρή κριτική που δέχεται απο τα ΜΜΕ ακόμη κι απο θεωρητικά φιλικές προς τον συλλογο ιστοσελίδες και …στήλες. Μια φορά είχε εμφανιστεί στα αποδυτήρια με διάφορα αποκόμματα και φωτοτυπίες απο δημοσιεύματα σε βάρος του και ούρλιαζε πως στην επόμενη διαρροή θα βρεί τον “ρουφιάνο” και θα τον τελειώσει απο την ομάδα!!

Για να φτάσουμε στην τελευταία του εμφάνιση που κατέληξε σε…παράσταση απο “Δελφινάρειο” στο “Μαζαράκειο” προπονητικό κέντρο. Ο Νταμίρ Κάναντι θέλησε κάποια στιγμή να χαιρετήσει όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζήτησε να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο για να μιλήσει στους παίκτες και τους υπαλλήλους. Να κάνουν το… τελευταίο και αποχαιρετιστήριο μήτινγκ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Με βαριά καρδία και μετά απο διοικητική… παράκληση πήγαν και οι Μανούσος, Λάζαρος που αρχικά καθόντουσαν σε χώρο των Γραφείων, πρροκειμένου να αποφύγουν την συνάντηση με τον προπονητή που ήθελε να τους τελειώσει απο την ομάδα, επειδή όπως έλεγε, ήταν “παρτάκηδες”, μιλούσαν πολύ και χαλούσαν το κλίμα στο εσωτερικό. Όταν όμως,ο Αυστριακός κόουτς είδε τους δυο επιθετικούς μπροστά του, κοκκίνησε, έχασε την ψυχραιμία του και παραλίγο να… “αγκαλιαστούν”!!

Σας μεταφέρουμε τον διάλογο που υπήρξε μεταξύ Κάναντι – Χριστοδουλόπουλου/Μανούσου που οδήγησε στην πρόωρη αποχώρηση του Αυστριακού απο τον προπονητικό κέντρο,όταν τα πνέυματα είχαν πραγματικά οξυνθεί:

– Εσείς οι δυο δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, θέλω να μιλήσω με τους παίκτες μου. Να φύγετε…

” Γιατί να φύγουμε. Περιουσία του Ατρομήτου είμαστε…”

– Δεν σας θέλω σε αυτό το μητινγκ. Βγείτε έξω, διαφορετικά θα αποχωρήσω εγώ…

” Κάνε οτι θέλεις αλλά εμείς θα παραμείνουμε εδώ”!

– Άντε γαμή@@@ Μανούσο, άντε γαμή@@@ Λάζαρε (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)!!!

” Αντε γαμή@@@ εσύ άχρηστε καραγκιόζη” (ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΣ”)

Με τον Νταμίρ Κάναντι μετά απο αυτό το πρωτοφανές σκηνικό και επειδή προφανώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, προτίμησε να την…κάνει άρον, άρον χωρίς να βγάλει αποχαιρετιστήριο λόγο στους (πρώην) παίκτες του και να τους ευχαριστήσει.

Με αυτά και με αυτά πάντως ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος είχε καταφέρει να ακουστει ως υποψήφιος για τους πάγκους των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Άρη κι Εθνικής Ελλάδας, μετράει δυο απολύσεις χωρίς να βγάλει τις σεζόν απο Νυρεμβέργη, Ατρόμητο και ισάριθμες γερές αποζημιώσεις. Ποιός ξέρει, αν συνεχίσει έτσι μπορεί κάποια στιγμή να πλησιάσει και τον βασιλιά των αποζημιώσεων, Ρανιέρι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ