aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠισωγύρισμα για την Ανόρθωση, «Χ»αμογέλασε η Αλκή (vid & pics)

Πισωγύρισμα για την Ανόρθωση, «Χ»αμογέλασε η Αλκή (vid & pics)

Όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 για την 4η αγωνιστική, Ανόρθωση και Αλκή «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο χρονικά δεύτερο παιχνίδι της ημέρας.

Αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένη την «Αθάνατη» και αποτελεί πισωγύρισμα για την ομάδα της Αμμοχώστου στην προσπάθεια της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι κυανόλευκοι ήταν μεν καλύτεροι, εντούτοις δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν (16 τελικές) και πήγαν στους 24 βαθμούς. Η Αλκή είχε ως κορυφαίο τον Ούργκο Πάρντο, ο οποίος ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε και απέσπασε ξανά βαθμό από την Ανόρθωση, φτάνοντας τους 14.

Κυρίαρχη, αλλά χωρίς ουσία

Με την Ανόρθωση να είναι μεν καλύτερη, αλλά προβλέψιμη «κύλησε» το πρώτο ημίχρονο. Η «Κυρία» είχε την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα (το ημίχρονο έκλεισε με ποσοστό 62%-38%), κατέγραψε δέκα τελικές προσπάθειες, έναντι τεσσάρων της Αλκής, όμως οι πλείστες ήταν με μακρινά σουτ τα οποίο εξουδετέρωσε ο Πάρντο ή δεν βρήκαν στόχο. Άλλωστε, ο Γιούρχεν Στρέπελ ήταν φανερά ανήσυχος και παρατηρούσε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας πιο γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.

Πέταξε τις ευκαιρίες η «Κυρία»

Η Ανόρθωση είχε τις καλύτερες ευκαιρίες της στο παιχνίδι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Ντούρις, έπειτα από σέντρα του Μικελτάντζε και τακουνάκι του Κατσαράβα, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο.

Τρία λεπτά αργότερα η «Κυρία» απώλεσε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Ζοάο Βίκτορ να μην βρίσκει στόχο σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά την υπέροχη σέντρα του Μπεσάτ από αριστερά. Στη συνέχεια της αναμέτρησης η Αλκή έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Πάρντο, με την Ανόρθωση να ψάχνει, χωρίς αποτέλεσμα, λύσεις με μακρινά σουτ.

Η ταυτότητα του αγώνα: 

Ανόρθωση (Γ. Στρέπελ): Βάργκιτς, Στρούνα, Μπεσάτ, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Κοφί, Μικελτάντζε (61′ Εγγλέζου), Ντούρις, Κατσαράβα (70′ Σισέ).

Αλκή (Κ. Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Χριστοφή, Σερφά, Σταρόκιν, Ακόστα, Τραϊτσέφσκι, Σταύρου (79′ Σπόλιαριτς), Ηλία (62′ Τριμπό), Μπελαμεϊρί 90+1 Χαραλάμπους), Γκαντάτσια.

Κίτρινες: Στρούνα, Σισέ / Ηλία (3η)

Αποβολές:

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας.

Α’ βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ βοηθός: Γιώργος Γκίνος.

Τέταρτος: Βασίλης Δημητρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ