aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠήρε το φιλικό η Ανόρθωση, χρήσιμα συμπεράσματα για Κετσπάγια-Αυγουστή

Πήρε το φιλικό η Ανόρθωση, χρήσιμα συμπεράσματα για Κετσπάγια-Αυγουστή

Δυνατό φιλικό διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, στο οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε 1-0 των κυανόλευκων της Λεμεσού. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία για να εντοπίσουν δυνατά και αδύναμα σημεία, δοκίμασαν παράλληλα πρόσωπα και συστήματα, ενώ πολλοί νεαροί μέτρησαν δυνάμεις σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Στο πρώτο 20λεπτο η Ανόρθωση είχε τον έλεγχο με τους Χριστοφή-Οκριασβίλι-Καλτσά-Κατσαράβα να συνδυάζονται εξαιρετικά σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο στη συνέχεια ο Απόλλωνας όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά ανέκτησε την κατοχή και δημιούργησε προϋποθέσεις για το γκολ. Ντιγκινί και Νταμπό που πήραν φανέλα βασικού με το… καλημέρα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο διαπιστώθηκε πως χρειάζεται χρόνο ώστε να βρουν χημεία και να βρίσκουν τον Μπένσοπ με… κλειστά μάτια.

Στο δεύτερο μέρος Αυγουστή και Κετσπάγια πραγματοποίησαν σωρεία αλλαγών, πολλοί νεαροί πέρασαν στο παιχνίδι και έτσι ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν από 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, όμως η «Κυρία» ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60’ καθώς ο Ντούρις ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Προηγήθηκε επαφή μεταξύ του Ρομπέρζ και του Καλτσά. Ο Απόλλωνας στο 90’ και 91’ αντίστοιχα κατέγραψε δύο δοκάρια. Αρχικά ο Γιαννιώτας ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι (προηγήθηκε σπρώξιμο του Σελίν στον Μαλεκκίδη) όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ η πισινή κεφαλιά του Σελίμοβιτς, είχε την ίδια τύχη.

Σαφώς και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι μόνο για τους προπονητές, καθώς με το αποψινό, είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρίσημα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν και των μαζεμένων υποχρεώσεων εγχώρια και στην Ευρώπη.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια (58′ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιο, Σίλντενφελντ, Κορρέα (55′ Σελίν), Κορέια (61′ Πηλέας), Νταουσβίλι, Μαργκάσα (80′ Καφαντάρης), Οκριασβίλι (46′ Αμπαρτζουμιάν), Καλτσάς, Χριστοφή (66′ Γιωργαλλίδης), Κατσαράβα (46′ Ντούρις).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου (46′ Παπαστυλιανού), Πέδρο (46′ Αγκίρε), Γιούστε (46′ Σάλαϊ), Ρομπέρζ, Βασιλείου (46′ Φιλιώτης), Σατσέτι (46′ Σπόλιαριτς), Ψύχας (46′ Σελίμοβιτς), Ντιγκινί (46′ Γιαννιώτας), Νταμπό (46′ Μαλεκκίδης), Πίττας, Μπένσοπ (80′ Ηροδότου).

Σκόρερ: 60′ Ντούρις (πεν.)

Το live της αναμέτρησης…



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ