aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠήρε το «αιώνιο» η Ομόνοια, αλλά άφησε βαθμό στο Λευκόθεο

Πήρε το «αιώνιο» η Ομόνοια, αλλά άφησε βαθμό στο Λευκόθεο

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα πέντε σετ, η Ομόνοια έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΑΠΟΕΛ και πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 σετ (25-17, 25-23, 23-25, 22-25, 15-10), διατηρώντας και το αήττητο σερί της.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην έχασαν το ματς και να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, όμως άφησαν τον πρώτο τους βαθμό φέτος στο Λευκόθεο. Το «τριφύλλι» έδειχνε ότι θα έπαιρνε άνετα την τρίποντη νίκη, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» με αντεπίθεση ισοφάρισαν και έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι πράσινοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στους κρίσιμους πόντους.

Ο Green Air Παφιακός ξεπέρασε ανώδυνα μέσα στο «Αφροδίτη» το δύσκολο εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 σετ (25-22, 25-17, 31-29) και μείωσε τις αποστάσεις από την κορυφή, εκμεταλλευόμενο το αποτέλεσμα του «αιώνιου» ντέρμπι, ενώ από πλευράς τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν το ίδιο και βλέπουν τη «ψαλίδα» από την τετράδα να ανοίγει κι άλλο.

Η Ανόρθωση δεν είχε την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς, ειδικά στην έδρα της απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος Εθνικό Λατσιών και φρόντισε να κάνει το καθήκον της, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Η «Κυρία» επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έφτασε στην άνετη επικράτηση με 3-0 σετ (25-14, 25-16, 25-19).

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Σπύρος Κυπριανού» με την Αναγέννηση Δερύνειας να φεύγει νικήτρια σε βάρος της ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ (25-21, 28-26, 25-14) και να ξεφεύγει από τις ομάδες που παλεύουν για την τέταρτη θέση. Η προσφυγική ομάδα από την πλευρά της παρέμεινε στο προτελευταίο σκαλοπάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ