aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠίντο: «Η μετεγγραφή μου στην Ανόρθωση χάλασε για δύο λεπτά»

Πίντο: «Η μετεγγραφή μου στην Ανόρθωση χάλασε για δύο λεπτά»

Ο Έλιο Πίντο, πέραν από την μετακίνησή του από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ (διαβάστε ΕΔΩ), μίλησε και για την την παρ’ ολίγο μετεγγραφή του στην Ανόρθωση, η οποία ναυάγησε για δύο λεπτά. Ο Πορτογάλος άσος εξηγεί όλο το στόρι μέχρι να πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στην «Κυρία».

«Υπήρξε η ευκαιρία να πάω στην Ελλάδα, στον Ηρακλή, αλλά στη… μέση του ταξιδιού έλαβα μια κλήση από τον Μπρούνο Σίλβα, που μου είπε να μην υπογράψω στην Ελλάδα επειδή είχαν μια καλή προσφορά από το Κατάρ. Τελικά έφυγα από την Ελλάδα και ταξίδεψα κατευθείαν στη Γερμανία. Συναντήθηκα με τον ατζέντη και ταξίδεψα στο Κατάρ. Έγινε πολύ γρήγορα. Το συμβόλαιο μου ήταν για δύο χρόνια, αλλά δυστυχώς η ομάδα στην οποία πήγα ήταν πολύ αδύνατη. Ήταν η πρώτη της φορά στην Πρέμιερ Λιγκ του Κατάρ και είχε μόνο τρεις ξένους.

Ο Βραζιλιάνος Erivelto, ο Rafael Amorim και ένας από το Ιράν – οι υπόλοιποι ήταν από το Κατάρ. Κάποιοι 16, 17 χρονών. Κάθε μέρα εμφανίζονταν νέοι παίκτες στις προπονήσεις που κανείς δεν ήξερε ποιοι ήταν. Μερικές φορές κάλεσα τους φίλους μου να πάνε στην προπόνηση! Στην Πορτογαλία ήταν αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μέχρι τον Ιανουάριο ήμασταν ήδη καταδικασμένοι, μόλις μια νίκη, μια ισοπαλία και αρκετές ήττες. Η σύμβασή μου στο τέλος του έτους δεν επρόκειτο να ανανεωθεί, επειδή δεν θα έμενε στην κατηγορία η ομάδα. Θα πήγαινα στην Ανόρθωση τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά για δύο λεπτά δεν προλάβαμε να γίνει κανονικά η εγγραφή. Τελικά για τη μετεγγραφή μου στη Νορβηγία με βοήθησε ο Μπερνάντο Βασκονσέλος. Αργότερα, θα συνέχιζα την καριέρα μου στην Τουρκία, αλλά χάλασε το deal λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η Μερσίν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ