aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠίντο: «Φρικτή εμπειρία, πρόεδροι με φρουρούς και απειλές βίας»

Πίντο: «Φρικτή εμπειρία, πρόεδροι με φρουρούς και απειλές βίας»

Στην Λουλέτανο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλιο Πίντο. Ο Πορτογάλος μέσος μετά από περιπλάνηση 14 χρόνων επιστρέφει στην πατρίδα του και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «bancada.pt».

Ο Πίντο μίλησε φυσικά για την πετυχημένη καριέρα του στην Κύπρο σε Απόλλωνα και κυρίως ΑΠΟΕΛ, για την παραλίγο μετεγγραφή του στην Ανόρθωση, αλλά και την φρικτή εμπειρία στην Ελλάδα.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος μου στο ποδόσφαιρο ήταν που πήγα στα Τρίκαλα. Δεν μου αρέσει να μιλήσω άσχημα για κανέναν, αλλά η εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν φρικτή. Δεν νομίζω ότι θα πάω ποτέ πίσω στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι πολύ αποδιοργανωμένοι, ήμουν εκεί ένα μήνα και είχα τρεις προπονητές, εκδρομές με σκάφος, πρόεδροι με φρουρούς ασφαλείας, απειλές βίας… Δεν προτείνω αυτή την εμπειρία μου».

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη του Έλιο Πίντο: Ο Απόλλων, ο ΑΠΟΕΛ, η στραβή με την Ανόρθωση και οι απειλές βίας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ