aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠηλακούτας στον Active: «Όντως μπορεί να κρίνει η κοινή γνώμη»

Πηλακούτας στον Active: «Όντως μπορεί να κρίνει η κοινή γνώμη»

Στον Active 107.4, 102.5 και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πιο κάτω.

Για τους τραυματίες: «Τρεις είναι οι απουσίες μας ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλων. Γκιγέρμε (κόκκινη κάρτα με την ΑΕΚ) Αγιλάρ, Κολούγκα δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα κανονικά. Ο Ρόνι Λέβι όμως μπορεί να βρει τις λύσεις στα όποια προβλήματα έχει η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θέλουμε να παίζουμε δυνατά απέναντι σε οποιονδήποτε, αν εξαιρέσομε το παιχνίδι με την Ομόνοια, μετά πάρθηκαν κάποια μέτρα και παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικά στα άλλα παιχνίδια. Στο τέλος της ημέρας η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα (σ.σ. ΑΠΟΕΛ). Όντως μπορεί να κρίνει η φίλαθλος κοινή γνώμη όπως είπε ο Πετεβίνος, και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Τετάρτης και τίποτα δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ