aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠηλακούτας: Η ανοχή του διαιτητή, οι καθυστερήσεις και ο Παντίλιμον

Πηλακούτας: Η ανοχή του διαιτητή, οι καθυστερήσεις και ο Παντίλιμον

Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά σε χαμηλούς τόνους εκφράζουν από πλευράς της Ανόρθωσης. Τα παράπονα εστιάζονται σε συγκεκριμένες φάσεις, για τη μη χρήση της κίτρινης κάρτας με τον διαιτητή να υστέρησε στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά και την ανοχή στις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας έφερε ως παράδειγμα τις παρατηρήσεις που έκανε ο διαιτητής του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια στον Παντίλιμον για καθυστερήσεις.

Η σχετική τοποθέτηση

«Είχαμε εκφράσει ανησυχία και προβληματισμό για τη διαιτησία χωρίς να σημαίνει ότι καθόρισε το αποτέλεσμα. Ελέγχεται η διαιτησία στο πειθαρχικό κομμάτι και στην ανοχή που υπήρχε για τις καθυστερήσεις. Αν είδατε και τα υπόλοιπα παιγνίδια, θα δείτε τον τερματοφύλακά της Ομόνοιας να δέχεται παρατηρήσεις από το διαιτητή για να κάνει πιο γρήγορα το ελεύθερο, στο δικό μας παιγνίδι έγινε 7 φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ