aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠηλακούτας: «Έχουν αντιληφθεί τη σημασία...»

Πηλακούτας: «Έχουν αντιληφθεί τη σημασία…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τις προπονήσεις: «Οι Σιβού και Κόπριβετς θα έρθουν στην Κύπρο και θα ενσωματωθούν, οι υπόλοιποι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Ερέρο ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Αυτό προσπαθούμε, γίνεται μεγάλη δουλειά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα με την Ομόνοια. Με τις επιστροφές Ερέρο και Σίβου, ο προπονητής θα έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του».

Για την τιμωρία του Πούτσε: «Ο προπονητής θα προσπαθήσει να τους μεταφέρει όλα όσα θέλει να δει και τις οδηγίες θα τις δίνει ο κ. Σαράμπια, ο βοηθός του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ