aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠήγε να φέρει τα χαρτιά του ο Μπένετ

Πήγε να φέρει τα χαρτιά του ο Μπένετ

Την πρώτη της νίκη σε φιλικό πέτυχε προχθές η Ανόρθωση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ (4-0) και τουλάχιστον, ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το επόμενο τεστ για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Ερμή και πάλι στο γήπεδό της.

Το παιχνίδι είναι αναμένεται να αρχίσει στις 19:00 και θα είναι καλή ευκαιρία για δοκιμές από τον Αντόνιο Πούτσε, μα και για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα με τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο φιλικό με την ΠΑΕΕΚ ήταν εκτός αποστολής. Ο Λούις Μπένετ βρίσκεται στην πατρίδα του για να φέρει κάποια έγγραφα που χρειάζεται, κάτι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει.

Ο Πούτσε έχει σχηματίσει καλή εικόνα για την αξία του Αμερικανού, ο οποίος είναι κάτω των 21 χρονών και είναι πιθανόν να αποκτηθεί. Κάτι που δύσκολα θα γίνει με την περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος δεν ικανοποίησε και λογικά θα δει την πόρτα της εξόδου.  Ορατό είναι το ενδεχόμενο να δοκιμαστούν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ