aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠιέζει (και) ο Λαΐφης για τη μετεγγραφή (αμοιβαία τα συναισθήματα)

Πιέζει (και) ο Λαΐφης για τη μετεγγραφή (αμοιβαία τα συναισθήματα)

Τα συναισθήματα ΑΕΚ – Κωνσταντίνου Λαΐφη είναι αμοιβαία. Σύμφωνα με το «Goal» Ελλάδος, δεν θέλει μόνο η Ένωση λόγω της επιθυμίας του Τιμούρ Κετσπάγια να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο αμυντικό μέσο, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θέλει πολύ να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιέζει τη νυν ομάδα του, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο στο οποίο προβλέπεται ρήτρα ύψους 600.000 ευρώ, για να τα βρει με την ΑΕΚ. Με σύμμαχο λοιπόν τον ίδιο τον μεταγραφικό στόχο, η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με την «Κυρία».

Βεβαίως, στον σύλλογο της Αμμοχώστου υπάρχουν διοικητικές ανακατατάξεις μετά την αποχώρηση του προέδρου-χρηματοδότη-μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει αρμόδιος για οποιαδήποτε απόφαση, πόσω μάλλον για την πώληση ενός ποδοσφαιριστή.

Να αναφέρουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, ο Πουλλαΐδης, μετά από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες για να βρει οικονομική στήριξη από άλλους επιφανείς παράγοντες, αποφάσισε να τα βροντήξει, δωρίζοντας μάλιστα μέρος των μετοχών του στο σωματείο. Πλέον, η Γ.Σ. του σωματείου στις 27 του μήνα είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα.

Θα πρέπει λοιπόν πρωτίστως να υπάρχει και πάλι κεφαλή στην Ανόρθωση και έπειτα να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την αγορά του Λαΐφη. Συνεπώς, πρόκειται για μία μετεγγραφική υπόθεση που θα έχει αρκετά επεισόδια.

Το σίγουρο είναι πως στην Ανόρθωση θα καίγονται για χρήματα και όχι για δανεικούς παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι το πρέσινγκ του Λαΐφη θα πρέπει να συνοδευτεί με μία καλή προσφορά και ας μην είναι αυτή που αντιστοιχεί στη ρήτρα.

Την ίδια στιγμή όμως στη λίστα υπάρχουν και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις αμυντικών μέσων και αν κάποια από αυτές έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ζητά ο Κετσπάγια και μπορεί να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα, τότε θα προτιμηθεί.

Για την ώρα όμως ο Λαΐφης είναι το πρώτο όνομα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (παίζει και ως στόπερ και είναι στα ατού του, αλλά και ως δεξιός μπακ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ