aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠετρίδης: «Το παρακάναμε αλλά δεν το μετανιώνω. Έχει και η Ομόνοια θέμα…»

Πετρίδης: «Το παρακάναμε αλλά δεν το μετανιώνω. Έχει και η Ομόνοια θέμα…»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Sports 1) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις μεταξύ της ΚΟΠ και του ΠΑΣΠ για την μείωση μισθών των παικτών, ωστόσο μίλησε για τη συνέχιση του πρωταθλήματος σχολιάζοντας την πορεία τόσο της Ανόρθωσης όσο και της Ομόνοιας. Τέλος, σχολίασε και τις αλλαγές προπονητών που πραγματοποιήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την Ομόνοια και την Ανόρθωση που βρίσκονται στην 1η θέση με 46 βαθμούς: «Η Ομόνοια είναι λίγο πιο οργανωμένη και ας μην ξεχνάμε ότι πριν περάσει 1η, αν δεν κάνω λάθος όταν έχασε από την ΑΕΛ πέσανε όλοι στον προπονητή, αλλά μετά από δύο εβδομάδες έγινε σούπερ ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ανόρθωση είναι μια συσταρισμένη μεσοαμυντικά ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό, σε όλα τα άλλα παιχνίδια δύσκολα της βάζεις γκολ. Για μένα, η καλύτερη άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα».

Για τους πράσινους και τον Μπεργκ: «Βρήκε χημεία ο προπονητής της Ομόνοιας. Υστερεί και η Ομόνοια επιθετικά, όσο καλοί κι αν είναι οι winger της και αυτό το βλέπεται. Εκεί που υστερούμε και εμείς, στο τέλειωμα των φάσεων, έχει θέμα και η Ομόνοια νομίζω. Μιλώ σαν οπαδός και φίλαθλος του ποδοσφαίρου, να μην παρεξηγηθώ πάλι».

Για τις αλλαγές προπονητών και τα λάθη: «Φέτος είναι γεγονός ότι το παρακάναμε. Όμως δεν μετανιώνω για καμία αλλαγή που έκανα. Έγινε η λανθασμένη επιλογή κυρίως του Κόρε. Θα μπορούσαμε από τότε να φέρναμε τον Ουζουνίδη. Όμως επιλέξαμε να πάμε σε μία άλλη σχολή ποδοσφαίρου που στο τέλος με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν μας βγήκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ