aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιώργος Ξενίδης

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιώργος Ξενίδης

Σε πένθος βυθίζεται το ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (3/6) σε ηλικία 45 ετών ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ξενίδης προδομένος από την καρδιά του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του Ιωνικού και της Ανόρθωσης ένιωσε μια αδιαθεσία και στην συνέχεια έπαθε καρδιακή προσβολή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα και αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι του.

Ο Ξενίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ηρακλή για να προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα το καλοκαίρι του 1994. Στον «γηραιό» παρέμεινε επί μια δεκαετία,με μια μικρή διακοπή για ένα εξάμηνο το 2002 όταν και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος, για να επιστρέψει τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς στον Ηρακλή.

Το 2004 άφησε το ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί στην Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης. Κατά την διετή του παρουσία στην κυπριακή ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2005, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που πέτυχε την ιστορική επιτυχία στην Τραπεζούντα.

Το 2006 επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ιωνικού. Το καλοκαίρι του 2008 έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Νικαίας. Είχε συνολικά 224 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής (195 με Ηρακλή,2 0 με Ιωνικό και 9 με ΑΕΚ) και έχει σημειώσει 20 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ