aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠετεβίνος στον Active: «Λάθη έκριναν το αποτέλεσμα, ο κόσμος βλέπει»

Πετεβίνος στον Active: «Λάθη έκριναν το αποτέλεσμα, ο κόσμος βλέπει»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» με τη Μαρίνα Αργυρού και τον Πανίκο Θεοδοσίου. Ο Πετεβίνος αρχικά αναφέρθηκε στη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και στην παρουσία της ομάδας του.

«Τον απόηχο τον γράφεις πάντα με το πέρας όλων των αγώνων σύμφωνα με το σκηνικό που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Καμιά ομάδα τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει σταθερή απόδοση και καλή παρουσία. Απλώς πλησίασαν οι δεύτεροι. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση αν και θεωρώ πως παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο β’ ημίχρονο παίξαμε, δημιουργήσαμε επιθετικές προσπάθειες, είχαμε δύο δοκάρια, μία μεγάλη απόκρουση του Κόπριβετς και τη φάση με τον Ντε Καμάργκο. Δεν δείξαμε από την αρχή του 90λεπτου ότι θέλαμε το τρίποντο και δεν πιστέψαμε εξ αρχής πως μπορούμε να το κατακτήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα ψάξουμε να βρούμε οποιαδήποτε δικαιολογία. Οι ομάδες κρίνονται εκ των αποτελεσμάτων και αυτό είναι που θα αξιολογήσει στο τέλος η ιστορία. Η αξιολόγηση εντός της ομάδας θα είναι πολύ πιο εξειδικευμένη».

Όσον αφορά στην καταγγελία του βοηθού διαιτητή Στέλιου Νικήτα, είπε: «Είναι μία συγκεκριμένη καταγγελία που γίνεται για δύο λόγους που έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε καταγγελία. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η Ανόρθωση σκόραρε από θέση οφσάιντ και ο δεύτερος είναι ότι από το ίδιο σημείο δεν υπήρξε υπόδειξη σε οφθαλμοφανές πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Όσο για το θέμα των καρτών εμείς δεν βλέπουμε μόνο τα δικά μας. Λάθη όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο έγιναν εκατέρωθεν. Όλος ο κόσμος είδε το ματς και μπορεί να κρίνει. Οι οπαδοί μας δεν πείθονται από εμάς, έχουν μάτια και βλέπουν τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Και εμείς μετράμε απώλειες και μάλιστα με τραυματισμούς από κτυπήματα αντιπάλων (σ.σ. Γιάννης Γιαννιώτας και Πιέρος Σωτηρίου)».

Για την παρουσία του κόσμου που δεν ήταν η αναμενόμενη: «Είναι ένα ερώτημα που δεν αμφισβητείται και δεν θα λυθεί με τα λίγα λεπτά που θα μιλήσουμε στην εκπομπή. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Εμείς εντός της ομάδας δεν κατανοούμε αυτή τη στιγμή τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτή τη στιγμή άσχετα αν δεν προσφέρουμε ελκυστικό θέαμα ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται υποστήριξη για να αποδώσει. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά στο δείγμα της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, κάνουμε ενέργειες να το αντιμετωπίσουμε, ενώ είμαστε και η ομάδα που παίρνει τον περισσότερο κόσμο. Ας μην συγκρίνουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με νούμερα άλλων ομάδων. Αυτό που εμείς αναμένουμε είναι να αντιληφθεί ο κόσμος τη σημαντικότητα των επόμενων παιχνιδιών και να έρθει στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ