aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠετεβίνος: «Η Ανόρθωση έτσι όπως έπαιζε, μας έδινε την εντύπωση ότι...»

Πετεβίνος: «Η Ανόρθωση έτσι όπως έπαιζε, μας έδινε την εντύπωση ότι…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του στην Cablenet και στη συνάδελφο Άντρεα Καφά, μετά από το ντέρμπι με την Ανόρθωση (0-0), υποστήριξε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο και πως άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν ήταν ένα ντέρμπι το οποίο σαφώς και θα καθόριζε τα μαθηματικά δεδομένα αν κερδίζαμε ή αν χάναμε. Μετά από το ματς μπορούμε να πούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ ήρθε για να κερδίσει και η Ανόρθωση μας έδινε την εντύπωση ότι θα ήταν ευχαριστημένη αν έφυγε με την ισοπαλία με βάση τον τρόπο που έπαιξε. Πριν από το ματς, όλα τα αποτέλεσματα ήταν ανοικτά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δίκαιο το 0-0. Δεν είχαμε τελικές προσπάθειες όπως και η Ανόρθωση και δεν είχε ουσία. Στην επανάληψη δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ πιο απαιτητικοί. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε όμως δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους παίκτες μας, προσπάθησαν.

Μας έλειπε η δίψα μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδίσουμε και σήμερα είδαμε πως υπήρχε αυτό το στοιχείο και μας χαροποιεί. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως φαίνεται μέχρι στιγμής. Είτε πέντε βαθμούς μπροστά είτε πέντε πίσω, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κερδίσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ