aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠετεβίνος για Αρτυματά: «Σε διάστημα 2μισι μηνών, τίποτα δεν αποκλείεται»

Πετεβίνος για Αρτυματά: «Σε διάστημα 2μισι μηνών, τίποτα δεν αποκλείεται»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και αναφέρθηκε στην «γαλαζοκίτρινη» επικαιρότητα και σε πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από άλλα ΜΜΕ.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Αρτυματά από την Ανόρθωση ή για δανεισμό, είπε: «Πρόθεση τέτοια από τον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει. Ο Αρτυματάς είναι σε διαφορετική κατηγορία από αυτούς τους παίκτες που σκαφτόμαστε να τους παραχωρήσουμε ως δανεικούς. Όταν είσαι απόλυτος στις τοποθετήσεις σου σε μία μετεγγραφική περίοδο δεν μπορείς να ξέρεις μέσα σε ένα διάστημα δυόμισι μηνών και βάλε τι θα συμβεί σε μετεγγραφικά θέματα. Για την ώρα η απάντηση είναι “όχι” για τον Αρτυματά. Τι θα συμβεί όμως μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, κανείς δεν γνωρίζει».

«Έγιναν αρκετές συζητήσεις για τα μετεγγραφικά ανάμεσα στον προπονητή μας Μάριο Μπέιν, τον αρχισκάουτερ μας Χουάνχο Λορένθο και τον Τόζα Σάπουριτς. Η επόμενη, θα είναι μια ζωντανή εβδομάδα όσον αφορά στις εξελίξεις», πρόσθεσε για τις κινήσεις που έπονται.

Για τα εισιτήρια διαρκείας είπε: «Αποφασίστηκε να υπάρξουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν σε όλες τις κερκίδες. Αυτό σε σχέση με την τιμωρία που κουβαλάμε για την επόμενη σεζόν και την τάση μείωσης κόσμου στα γήπεδα. Θα παρθούν καινοτόμες αποφάσεις και θα εκδώσουμε ανακοίνωση για να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο, ένα δεκαήμερο περίπου στον κόσμο να κάτσει να διαβάσει και να αντιληφθεί και μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη θα γίνει παρουσίαση των διαρκείας. Θα υπάρχει και παράδειγμα στην τιμολόγηση για να δει ο κόσμος τις διαφορές. Θα είναι σπουδαία καινοτομία».

Όσον αφορά στους νεαρούς Κύπριους παίκτες, στον Μηνά Αντωνίου και στον Κύπρο Χριστοφόρου, είπε: «Έχουμε την αφρόκρεμα των ηλικιών 18-21 χρόνων όσον αφορά στους Κύπριους παίκτες και με αυτούς έχουμε πρόθεση να αποκτήσουμε μία πιο επαγγελματική συνεργασία και υπάρχουν σκέψεις να δοθούν κάποιοι δανεικοί να πάρουν λεπτά συμμετοχής και εμπειρίες. Ο Μηνάς Αντωνίου, ο Κύπρος Χριστοφόρου και κάποιοι άλλοι έχουν προοπτική στον ΑΠΟΕΛ. Αυτή η φιλοσοφία είναι σταθερή και θα συνεχίσει να ισχύει γιατί είναι ένα από τα συστατικά επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ