aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠερνάει από δοκιμαστικά ο Ιγκιεμπόρ

Περνάει από δοκιμαστικά ο Ιγκιεμπόρ

Από δοκιμαστικά στην Λας Πάλμας θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Νόσα Ιγκιεμπόρ. Όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν ο Νιγηριανός μέσος θα περάσει από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας για απροσδιόριστο διάστημα και εφόσον ικανοποιήσει θ’ αποκτηθεί.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Ανόρθωση προτού λήξει η περσινή ποδοσφαιρική περίοδος, αφού ουσιαστικά ο ίδιος έδειξε επιθυμία διακοπής του συμβολαίου του. Στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο Νιγηριανός δεν βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» και τώρα δοκιμάζει την τύχη του στην Ισπανία.

Ο Ιγκιεμπόρ είχε θητεύσει και παλαιότερα στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 28 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε δύο γκολ. H Λας Πάλμας είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς με το πέρας 10 αγωνιστικών και διεκδικεί θέση στα πλέι οφ της ανόδου στη Λα Λίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ