aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠεριμένει πρόταση από την Ανόρθωση ο Χατζηβασίλης (video)

Περιμένει πρόταση από την Ανόρθωση ο Χατζηβασίλης (video)

Για μια ακόμη φορά έδωσε δυναμικά το παρών του ο κόσμος της Ανόρθωσης. Οι φίλοι της «Κυρίας» ήταν περίπου 4.000, ενώ από πλευράς Εθνικού περίπου 40 φίλοι του βρέθηκαν στη βόρεια κερκίδα.

Αρκετοί φίλοι της «Κυρίας» έμειναν στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και τη νίκη, κάτι που μαζί με πολλά άλλα κατέγραψε η παρακάμερα του Χαρίλαου Παπαϊωάννου, γνωστού οπαδού της Ανόρθωσης, ο οποίος κατέχει σε μεγάλο βαθμό το αντικείμενο με τη… κάμερα και δεν χάνει την ευκαιρία να τα μοιράζεται με τον κόσμο.

Ο Χαρίλαος πήρε δηλώσεις από τον πρόεδρο Ανδρέα Παντελή και άλλους παράγοντες της Ανόρθωσης, τον προπονητή Ρόνι Λέβι, ενώ ρώτησε τον Γιάννη Χατζηβασίλη αν θέλει να αγωνιστεί στην Ανόρθωση με τον τελευταίο να απαντά «ακούω και διάφορα, περιμένω, κάμετε μου προσφορά και…» (σ.σ. κάπου εδώ… κόπηκε ο Γιάννης, αλλά φαντάζεστε τι ήθελε να πει χαριτολογώντας στη συνέχεια).

Επίσης, η παρακάμερα του Χαρίλαου συνάντησε τον Αντρέ Άλβες, τον Γκιγιέρμε Σάντος, τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης Ντούσαν Μιτόσεβιτς, μίλησε με οπαδούς όλων των ηλικιών, με τιμώμενα πρόσωπα, τον Σάββα Πηλακούτα, πήρε πλάνα από το ματς και τις κερκίδες και άλλα πολλά που μόνο ο Παπαϊωάννου και όσοι δουν το βίντεο γνωρίζουν!

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ