aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένει και… αντεπιτίθεται η Ανόρθωση για Αρτυματά!

Περιμένει και… αντεπιτίθεται η Ανόρθωση για Αρτυματά!

Δεν αναμένεται να παρατήσει την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά η Ανόρθωση. Το βράδυ του Σαββάτου ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν με το… ένα πόδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ωστόσο η πρόταση της ΑΕΚ που έφτασε τις 120.000 ευρώ, έφερε νέα δεδομένα στην περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Όπως μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή του Active «Τα λέμε όλα», η ομάδα της Αμμοχώστου θα επανέλθει και θα επιδιώξει να μπει ξανά σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς θα καταθέσει νέα πρόταση στους πρωταθλητές σε μεταγενέστερο όμως στάδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, η «Κυρία» δεν πρόκειται να φτάσει τις 120.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου η Ανόρθωση συμφώνησε με τους γαλαζοκίτρινους για πώληση του Αρτυματά έναντι 80.000 ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται… υπέρβαση για τους κυανόλευκους.

Ωστόσο ο διακαής πόθος του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου όπως επίσης και η επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια για να συνεργαστεί (ξανά) με τον Κύπριο διεθνή, δεν αφήνουν άλλη επιλογή στο Δ.Σ. πέραν από το να το παλέψει μέχρι τέλους. Ο Αρτυματάς ταξίδεψε για την Αυστρία με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ και έτσι περισσότερες εξελίξεις πιθανόν να προκύψουν με την επιστροφή του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ