aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠεριμένει (ακόμη) τον ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση

Περιμένει (ακόμη) τον ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

To… κεφάλαιο Κώστας Αρτυματάς εξακολουθεί να απασχολεί και να προβληματίζει την Ανόρθωση. Όσο ο ΑΠΟΕΛ «κλωτσάει» στην πρόταση που κατέθεσε εδώ και μέρες η ομάδα της Αμμοχώστου, τόσο θα καθυστερεί η επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Περιμένουμε από τον ΑΠΟΕΛ να γίνει πιο διαλλακτικός όπως έδειξε και πρόσφατα και ελπίζουμε ότι θα δεχθεί την πρότασή μας για τον Αρτυματά. Όπως είπα και παλαιότερα, η μπάλα είναι στα πόδια του ΑΠΟΕΛ», ανέφερε σε χθεσινές του τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί διακαώς τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα του και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, ευελπιστώντας ότι θα διαφοροποιηθεί η στάση του ΑΠΟΕΛ και το όλο θέμα θα κλείσει θετικά για την Ανόρθωση.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Μπορεί ακόμη να μην έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αφού ο Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τον συμπατριώτη του ανασταλτικό μέσο στις προπονήσεις.  Με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάζονται από χθες οι Λόρια, Μαργκάσα και Ιωάννου, με τους δυο πρώτους να βάζουν τη φανέλα της Ανόρθωσης για πρώτη φορά.

«Δίχτυα» για την απόκτηση ενός ή δύο ακραίων επιθετικών ρίχνει ο Τιμούρ Κετσπάγια και ήδη ξεχώρισε μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, στον οποίο έγινε βολιδοσκόπηση. Ο 51χρονος τεχνικός δεν βιάζεται, καθώς η μετεγγραφική περίοδος τελειώνει σε δύο μήνες και ξέρει πως θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην πορεία. Αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στο Λιοπέτρι και θα αρχίσει στις 18:00.

Αναμένεται κοσμοσυρροή από τους φίλους της «Κυρίας», οι οποίοι ανυπομονούν να δουν στα κυανόλευκα ξανά τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και να πάρουν «γεύση» από τα νέα αποκτήματα. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να πάει νωρίς στο γήπεδο να προμηθευτεί το εισιτήριό του, για να μην υπάρξει ταλαιπωρία στις εισόδους και στα εκδοτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ